Dit zijn de zonnebril trends voor 2021

Zonnenbril trends 2021

De eerste lentezon heeft zich voorzichtig laten zien. En wat hebben we daar al van genoten. Bij dit weer hoort ook een passende zonnenbril. Met welke zonnebril ben je deze lente/zomer he-le-maal fashionable? We delen de zonnenbril trends voor 2021.

De oversized bril
Less is not more. Je mag deze lente/zomer big, bigger, biggest met je zonnebril! Bedenk wel dat als je een klein hoofd hebt je deze fashion trend beter aan je voorbij kunt laten gaan. Met een klein hoofd verdwijnt je halve gezicht al snel achter de enorme glazen. 

Bijvoorbeeld deze overzised bril van Michael Kors

Zonnenbril trends 2021

De cat-eye zonnebril
Net als in de jaren ’60 is deze variant van de zonnebril weer helemaal hip. De cat-eye zonnebril kun je in alle varianten dragen met gekleurde glazen, met een dik of smal monteur of opvallend met het monteur in een printje.

Bijvoorbeeld deze zonnebril van NA-KD

Vierkant of rechthoekige zonnebril
Dit jaar weinig ronde brillen. Wel veel vierkante of rechthoekige zonnebrillen. Vooral met dikke monturen in opvallende kleuren. Wil je iets subtieler? Ga dan voor dunnere monturen en gekleurde glazen.

Bijvoorbeeld deze zonnebril van Chanel

De pilotenbril met een twist
De zonnebril die je al jaren goed kunt dragen is de pilotenbril. Hij staat erg charmant. De twist die dit jaar modern is bij de pilotenbril zijn de gekleurde glazen, hoge neusbruggen en andere vormen. 

Bijvoorbeeld deze zonnebril van Ray-Ban

Lees ook onze twee laatste artikelen ‘Een kijkje achter de schermen van greenwashing’ en ’10 Tips voor meer volgers op Instagram’