(Summer)Time for fashion

Het is weer bijna zover…. 21 Juni start het zomerseizoen! Is jouw kledingkast al summerproof?!? Er zijn een aantal items die niet in mogen ontbreken deze zomer. Je mag weer helemaal losgaan met kleur, denim en printjes. Dit zijn dé vijf zomertrends van 2020.

Sneeuwwitje

Stijl jezelf helemaal in het wit. De gehele witte outfit zorgt voor een stijlvolle trendy look. Naast wit ben je ook erg elegant in de kleuren beige, camel en caramel.  De eenheid van deze kleuren geven je een rustgevende en sjieke stijl. 

De Spijker op zijn kop

Hou je van denim? Dan zit je deze zomer goed. De modeshow van Philosophy by Lorenzo Serafini showde de leukste denim looks gecombineerd met wit. Denim op denim mag ook deze zomer. Oftewel je mag helemaal losgaan met denim.

Dress to impress

Jurken in alle lengtes. In de zomer van 2020 gaan we zo’n beetje alle jurklengtes dragen. De jaren ’70 look is ook weer helemaal hip. Heel trendy om dit te combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie jurk in combinatie met een grote zonnebril. Het fijne van een jurk is dat je niet een hele outfit hoeft uit te zoeken. Je bent in een keer gestyled met het dragen van een jurk. Zoek er een paar mooie accessoires bij en je bent klaar!

Mix it up

Printjes, ruitjes. alles mag en alles mag ook door elkaar. Wees net als op de catwalk van Missoni creatief met je kleding. Draag ruitjes met bloemen en streepjes. Het kan niet gek genoeg. Deze zomer mag je helemaal losgaan.!

Colourful rebel

Kleed jezelf vrolijk met veel kleur. Van kleuren wordt je blij! En deze zomer ben je met je gekleurde look heel trendy. Kleuren hebben een verschillende betekenis. Oranje staat voor feestelijkheid en levenskracht. Roze staat voor onschuld, zachtheid, gezondheid en romantiek. Blauw staat voor betrouwbaar. Met lichtblauwe kleding straal je kalmte en rust uit. Met donkerblauw style je jezelf chique. Groen staat voor stabiliteit. Rood symboliseert warmte, energie, passie en aantrekkelijkheid. Een goede keus als je graag opvalt. Niet alle kleuren passen bij je uiterlijk. Dus kies de kleur die bij je past en shine deze zomer!