Meer bereik voor je fashionblog

Misschien ben je net een fashionblog gestart. Dan is alle bereik welkom. Ook als je al een fashionblog hebt is meer bereik alleen maar fijn. Maar hoe krijg je nou meer bereik met je fashionblog? Pure & Fashion deelt drie tips.

De juiste afbeelding bij je fashionblog

Gebruik mooie afbeeldingen om mensen uit te nodigen om je fashionblog te lezen. Maar wat is nou een mooie afbeelding? Smaken verschillen natuurlijk. Hou er in ieder geval rekening mee dat je afbeelding past bij de tekst van je fashionblog en uitnodigt om je fashionblog te lezen. Daarnaast is het van belang dat je een scherpe afbeelding gebruikt.

Meertalige fashionblog

Wat ook kan helpen voor een groter bereik is om je blog meertalig te maken. Het meertalig maken van je fashionblog geeft een hoger bereik. Meer mensen kunnen je fashionblog lezen. Wel is het goed om een afweging te maken of je het zelf leuk vindt om meertalig te schrijven en of je doelgroep ook meertalig is. Als jij je alleen focust om de Nederlandse doelgroep dan is het niet nodig om meertalig te gaan schrijven.

Lekker leesbare fashionblog

Maak je fashionblog lekker leesbaar. Schrijf in de actieve vorm. Zorg voor overzicht van je tekst. Maak gebruik van alinea’s met tussenkopjes. En bedenk een uitnodigende titel voor je tekst. Ook niet geheel onbelangrijk is dat je geen spel- of schrijffouten maakt. Een spel- of schrijffoutje zit in een klein hoekje. Altijd goed om je tekst nog een keer goed na te lezen voordat je hem online zet. Of laat je tekst nog even door iemand anders nalezen.

Fashionblog