Vrijdag 19 maart lanceert Miljuschka Witzenhausen haar nieuwe zomercollectie bij Wehkamp

Miljuschka

De eerste collectie van Miljuschka voor Wehkamp ging afgelopen november online. De samenwerking tussen Miljuschka Witzenhausen en Wehkamp zet zich voort. Op 19 maart aanstaande lanceert Witzenhausen haar nieuwe collectie bestaande uit 35 zomerse jurken.

La dolce vita! De nieuwe jurkencollectie van Miljuschka is geïnspireerd op zwoele, zomerse Italiaanse avonden. Met de materiaalkeuzes, fittings, prints en kleuren haalt Miljuschka een stukje Italiaans vakantiegevoel naar eigen land. 

“Met deze kleurrijke collectie vier ik vrouwelijkheid in iedere vorm en maat Iedereen moet zich mooi en goed kunnen voelen. Juist in deze tijd waarin we allemaal wat extra sparkle kunnen gebruiken.” De collectie is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 56. Prijzen variëren van 39 tot 79 euro.

“De vorige collectie was een droom die uitkwam en deze collectie weet dat gevoel zelfs te overtreffen,” aldus Witzenhausen in het persbericht. Dat kan ook niet anders, want de gehele collectie was binnen enkele uren uitverkocht.

Ook werd bekendgemaakt dat Miljuschka het nieuwe gezicht is van lingerieretailer Livera is. “Miljuschka wordt door veel vrouwen als rolmodel gezien doordat ze open is over haar gewicht en zich kwetsbaar op durft te stellen,” zo stelt Livera in een persbericht. “Dit is exact wat Livera aan alle vrouwen wil vertellen. Wees jezelf, wees trots op je lichaam,” aldus Carolien Wenderich, manager marketing en communicatie bij Livera.

Lees ook onze laatste twee artikelen Deze roze truien wil je hebben! en Doe mee met onze Fashion Quiz!