Kerst Challenge met give away!

Kerst Challenge

Dit jaar wordt het toch wel een andere kerst dan normaal gesproken. Maar dit betekent niet dat we niet mogen uitpakken met onze kerstoutfits! Om jullie uit te dagen om met kerst een geweldige kerstoutfit te dragen heeft Pure & Fashion een leuke Kerst Challenge bedacht!

De challenge houdt in dat je een zo mooi mogelijk kerstoutfit draagt en dit op de foto zet. Deze foto post je vervolgens op je feed en je story op Instagram, je tagged @pf_pure_and_fashion  op Instagram en schrijft waarom je deze fantastische kerstoutfit hebt aangetrokken.

Om deel te nemen aan de challenge post je op 25 of 26 december je foto. Je hebt op 26 december tot 00.00 de tijd om je foto te delen en ons te taggen. Op 27 december kiezen wij het winnende kerstoutfit. De winnaar ontvangt in het nieuwe jaar een goed gevulde goodiebag!

De voorwaarden om deel te nemen aan de challenge kort samengevat:
– post je kerstoutfit op 25 of 26 december voor 00.00 in je story en op je feed op Instagram;
– tag Pure & Fashion (@pf_pure_and_fashion) in je story en je post op Instagram;
– like de post van de kerst challenge en volg Pure & Fashion op Instagram
– om meer kans te maken: tag één of meerdere vriendin(nen) die deze winactie moet(en) zien op Instagram.

De winnaar kiezen we op 27 december. We versturen een DM om de adresgegevens op te vragen waar we de goodiebag heen kunnen sturen en je wordt op onze Instagram genoemd.

Deze winactie is ook actief op Facebook. Dusss om nog meer fashionista’s te inspireren voor een geweldige kerstlook deel het vooral ook op Facebook!