JOSH V viert haar tienjarig bestaan met tiendaags festijn en limited edition collectie

Josh V

Van 22 tot en met 31 maart 2021 is het groot feest voor JOSH V! Het modemerk van Josh Veldhuizen (JOSH V) bestaat dan 10 jaar. Zij viert dit met speciale winacties en kortingen, on- en offline acties, waaronder een Instagram Live Sessie.

Het tiendaagse festijn wordt afgetrapt met de lancering van de limited edition JOSH V 10 YEARS collectie. Deze collectie is verkrijgbaar via de webshop JOSHV.com (en de lokale JOSH V Partner Stores).

Ook zal haar business story vertellen in de masterclass ‘Van modemeisje met een missie tot succesvol CEO van een mode-imperium’.

Josh Veldhuizen een modemeisje met een missie

In 2011 werd het merk JOSH V opgericht door de Amsterdamse modeontwerpster Josh Veldhuizen en kreeg een vliegende start middels haar eigen reality tv-programma Modemeisjes met een missie op RTL5.

Inmiddels is JOSH V uitgegroeid tot een succesvol fashion brand. De missie van JOSH V is ‘making all women look and feel spectacular’, waarbij de focus ligt op body positivity, diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

Limited edition collectie JOSH V 10 YEARS

Ter ere van het tienjarige bestaan lanceert het merk op 22 maart de limited edition 10 YEARS collectie. Deze collectie bestaat uit vier speciale anniversary items: het TEDDY T-shirt (€ 29,99, off-white), de LEVIE bag (€ 19,99), de ALLENA bracelets (€ 29,99) en de MACIE bangle (€ 49,99, goud- en zilverkleurig).

De acties

Tijdens het tiendaagse festijn staat elke dag een ‘Look of the day’ in de spotlight die je die dag kunt shoppen met 10% korting. Ook zijn er grootse winacties opgezet met partner brands, waaronder Klarna, The Hoxton, Pols Potten, en influencers als Foodie-ness en Jessie Jazz Vuijk.

Op 22 maart is Josh Veldhuizen er voor de ‘modemeisjes in spe’ tijdens een Instagram Live Sessie. In dit interview met fashion redacteur Anke de Jong zal Josh haar business tips & tricks prijsgeven en beantwoordt ze vragen van kijkers.

Later dit jaar zal Josh in een besloten masterclass verder de diepte ingaan op het business-onderwerp. Voor deze masterclass zijn tickets te winnen tijdens het jubileum en tickets zullen binnenkort te koop zijn via JOSHV.com.

Bron Foto: BNdestem

Lees ook onze laatste twee artikelen Vrijdag 19 maart lanceert Miljuschka Witzenhausen haar nieuwe zomercollectie bij Wehkamp en Deze roze truien wil je hebben!