Lees het interview met Josta van Rossum!

Interview met Josta Van Rossum

Josta van Rossum (25 jaar) uit Dordrecht heeft een grote passie voor fashion. Ze vind het leuk om haarzelf in verschillende setjes kleding te fotograferen. En dat zie je terug op haar verschillende social mediakanalen. Lees het hele interview.

Van welke fashion hou je? En waarom?

De fashion stijl die bij me past zijn classy en preppy. Ik draag voornamelijk gewoon wat ik leuk vind en wat goed voelt. Mijn kleding komen voornamelijk bij Loavies Costes en My Jewellery vandaan.

Waar komt je passie voor fashion vandaan?

Ik kijk geregeld series waar veel fashion in voorkomt zoals Gossip Girl, Emily in Paris en Riverdale. Door de leuke outfits uit de series ben ik fashion gaan waarderen.

Wat heeft de corona/lockdown met je fashionstijl gedaan?

Ik ben door corona wel iets veranderd qua fashion. Ik voelde me een tijdje niet zo goed in de kleding die ik droeg. In de tijd dat ik mij niet zo goed voelde liep ik meestal gewoon in een trainingspak of two piece. Eigenlijk kleren die lekker losjes zaten. Gelukkig voel ik me weer goed, draag ik weer wat ik leuk vind en dat vind ik belangrijk!

Wat doe je om er mooi uit te (blijven) zien?

Als het weer kan dan dans ik graag. Nu wandel ik vaak of ga ik skeeleren.

Je hebt een leuk Instagram account! Waarom ben je deze gestart? 

Tot vorig jaar was ik niet echt bezig met mijn Instagram account. Ik ben vorig jaar actief bedrijven gaan benaderen, gestart met fashionable foto’s maken en mooie content creëren. En toen is mijn Instagram account mede door de samenwerkingen die ik heb mogen doen, heel erg snel gegroeid. Daar ben ik heel erg dankbaar voor en ik vind het ook heel leuk om kleine en ook de wat grotere bedrijven een steuntje in de goede richting te geven.

Interview met Josta Van Rossum

Heb je een doel? Wat wil je bereiken met je Insta account?

Ik zou het in de toekomst leuk vinden om meer samenwerkingen te mogen doen met bedrijven. En ik zou het heel gaaf vinden als ik de 10.000 volgers zou halen dit jaar! Dan kan ik mij gaan richten op samenwerkingen met wat grotere bedrijven. Dat lijkt mij heel leuk om te mogen doen!

Ben je bezig om je Insta account groter te maken? Zo ja, hoe zorg je dat je meer volgers krijgt op social media?   

Ik ben vaak bezig met een mooie content te creëren. Hiervoor gebruik ik dezelfde filter/achtergrond bij mijn afbeeldingen. Ook probeer ik één keer in de drie dagen iets te plaatsen. Plus ik gebruik hastags. En ik probeer echt een connectie te maken met mijn volgers.

Interview met Josta Van Rossum

Waar ben je allemaal te vinden?

Je vindt mij op Instagram, Facebook en TikTok.

Volg Josta van Rossum op op Instagram, Facebook, TikTok!

Wil je nog iets kwijt aan de lezers van Pure & Fashion?

Maak van 2021 een mooi fashionable jaar, draag waar jij je goed in voelt en blijf positief 🖤

Lees ook onze andere interviews met Anouk Tavenier en Janneke Honings.