In the mood for shoes!

Wat zegt je schoen over je karakter en je mood? De schoenen die je draagt zegt veel over wie je bent als persoon en over je mood van die dag. Pure & Fashion vertelt je meer...

Comfi mood: basic of opvallende sneakers

Bij het dragen van sneakers is je mood comfortabel. Wel is er een verschil bij het dragen van basic sneakers (zoals witte Nike’s of All Stars) of juist opvallende sneakers (zoals felgekleurde Nike’s).

Basic sneakers

Heb jij basic sneakers aan dan is je mood zekerheid en onopvallend. Je staat even niet graag in de spotlight. Dat betekent niet dat je outfit daaronder moet lijden. Je weet vast vast héél goed hoe je ervoor zorgt dat je look niet te basic wordt waardoor je toch wel weer opvalt.

Opvallende sneakers

Draag je opvallende, felgekleurde sneakers? Dan is je mood eigenlijk het tegenovergestelde. Je vindt comfort belangrijk, maar je staat daarentegen wel graag in de spotlights. Je hebt zin in gezelligheid en mensen om je heen!

Stijlvol en sterke Loavers

Loavers Met loavers ben je écht een intelligente en independent woman! Je mood is stijlvol en sterk.

So many shoes and only two feet

Ballerina’s

Draag jij het allerliefst ballerina’s? Dan ben je een echt classic girl. De ballerina’s heten niet voor niks zo. Ze lijken op de echte ballerina’s. Ballerina’s zijn ook vaak erg sierlijk en classy.

Enkellaars

De enkellaars is vrouwelijk maar tegelijkertijd super comfy. Bij het dragen van de enkellaars laat je je girly kant en ook je stoere kant zien.

Stiletto’s

Loop je graag op stiletto’s? Dan heb jij een flinke dosis zelfvertrouwen! Je bent niet bang om te laten zien wie je bent en je staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Van een middagje of avondje lopen op prachtige killer heels kun je best wel pijnlijke voeten krijgen. Lees hier meer over hoe je pijnlijke voeten kunt voorkomen bij het drachten van high heels.