Fashion on a budget

Fashion kan erg prijzig zijn. In tijden van crisis moet ook jij waarschijnlijk iets meer opletten waar je je geld aan uitgeeft. Zeker als je er een beetje modieus bij wilt blijven lopen. Om ondanks een beperkt budget toch die mooi gevulde kledingkast te krijgen hebben we een aantal tips voor je.

Vind mooie betaalbare look-a-likes 

Vind mooie betaalbare look-a-likes en je ziet er net zo fashionable uit. En je houdt nog geld over om je outfit te showen tijdens een avondje uit. Soms showen bladen of websites zelf ook al wel vergelijkbare goedkopere items die je zo kunt kopiëren, dat scheelt weer een zoektocht.    

                                

Doe mee met win-acties 

Heb je al je geld al gespendeerd en toch drang om nieuwe kleding te kopen hou dan je computer, tablet en smartphone bij de hand en surf online naar verschillende win-acties. Via social media kun je aan heel wat leuke acties meedoen. Pure & Fashion geeft heeft ook geregeld winacties, dus hou onze website en social media in de gaten!

Wacht op de uitverkoop 

Je kunt natuurlijk alles voor de volle mep aanschaffen en meestal heb je dan ook als eerste de mooie items in je kledingkast hangen. Kun je het opbrengen om nog even geduld te hebben dan kan het enorm in je budget schelen om op de uitverkoop te wachten. In Nederland start de uitverkoop op verschillende momenten. Meestal wanneer het seizoen al een tijdje bezig is. De winteruitverkoop vindt meestal plaats in de maanden december en januari. De zomeruitverkoop vindt meestal plaats in de maanden juni en juli. Dus hou het in de gaten!