Dit zijn de party outfits voor oud & nieuw 2020!

Oud & nieuw outfit

En dan is het alweer bijna o&n. Om het jaar fashionable af te sluiten trekken we dit jaar nog één keer iets fashionables aan. Wat doe jij aan met o&n? Dit zijn de party outfits voor o&n 2020!

Ga voor pailetten

Kies een pailettenbroek met een nette trui of ga heel glamourous voor een pailetten jurk. Beide opties kun je goed combineren met een paar goede hakken. Zo ga je feestelijk het nieuwe jaar in.

Ga vooor metallic

Metallic maakt je outfit niet alleen feestelijker, het geeft ook een chique touch aan je look. Kies bijvoorbeeld voor een metallic rok met een basic shirt. Of ga voor een gehele metallic look. Maak je outfit af met kleine sierraden, want de metllic look is aanwezig. Tenzij je echt helemaal over de top wilt…

oud & nieuw outfirt

Ga voor fluweel

Fluweel is niet alleen heerlijk zacht, het heeft ook nog eens een feestelijke look. Deze aaibare stof is super feestelijk en zorgt ervoor dat jij ontzettend comfortabel én knuffelbaar het nieuwe jaar in gaat. Ideaal voor een rustige jaarwisseling bij je familie.

Ga voor klassiek zwart

Een little black dress kan altijd en staat super feestelijk. Stijl je look af met knalsieraden en een mooie paar knalschoenen en je bent helemaal klaar voor de jaarwisseling.

Little black dress

Pure & Fashion wenst iedereen een hele fijne jaarwisseling en een fashionable en gezond 2021!