Dit zijn de nagellaktrends van 2020

Met je nagels stijl je je look helemaal af. Wat is nou trendy voor 2020? Hier vind je de nagellaktrends van 2020.

French, french, french Mani

Dit jaar is de french manicure helemaal hot! Je kan gaan voor de standaard french manicure. Dit jaar zijn veel varianten helemaal trendy. Bijvoorbeeld de double-tipped versie. Dan heb je zowel aan de top van je nagel als bij je nagelriem een randje. Of probeer de versie met een felle kleur als top. Het is ook helemaal hot om de top om te draaien, dus de top op je nagelriem en de rest doe je dan in een egale kleur. Een andere optie is minimalistische versie van de french manicure. Daarbij maak je een kort wit randje aan de top van je nagels. Een andere trend is om de top van je nagel schuin in te kleuren.

Shortcut

Heb je moeite met het laten groeien van je nagels? Of ben je nooit een dikke fan geweest van lange nagels? Dit jaar hoeven je nagels niet lang te zijn. Less is more! Ga voor niet te lange nagels. Hou het wat natuurlijker qua lengte. Laat je nagel even lang als je vingertop of net even daarboven.

Creabea

Het staat ook helemaal stylish als je gaat voor vrolijke printjes als smilies, hartjes, bloemen en vlinders op je nagels. Hiermee zien je nagels er helemaal trendy uit. Wees creatief en maak je look helemaal af met de leukste creaties op je nagels.

Shine met gekleurde nagels

Naast de leuke opdrukjes zijn felle kleuren als oranje, koraal-tinten en zelfs neon helemaal hot.

Metallic

Metallic nagels zijn weer helemaal terug en dan met name met de kleuren zilver, paars en blauw.

Natural beauty

Ook dit jaar zit je met de natuurlijke kleuren ook nog helemaal goed. Denk aan lichtroze, crème, of een transparante lak. 

Matte nagellak

Matte nagellak kan nog steeds. Tijdens de Rebecca Minkoff show werd matte nagellak gecombineerd met dierenprint. Je bent ook nog trendy als je geen gebruik maakt van dierenprint.

Take care

Zorg goed voor je nagels! Zo kun je de nagellaktrends blijven volgen. Behandel je nagels met vochtinbrengende producten. Eet wat extra zuivelproducten als kaas en groene bladgroenten als spinazie en boerenkool. Gebruik een base en een topcoat bij het aanbrengen van je nagellak. Hiermee bescherm je niet alleen je nagels. Je nagellak blijft er ook veel beter opzitten! Misschien heb je nepnagels. Vergeet dan niet om af en toe een pauze te nemen.