Deze fashionmissers moet je kennen

Fashionmissers

Je wilt er altijd fashionable uitzien. Er zijn een aantal fashionitems waarmee je jezelf niet (meer) mee kunt vertonen. Pure & Fashion zet de tien fashionmissers voor je op een rijtje.

#1 De doorzichtige panty
Zoals Fred van Leer in 2013 al zei ‘Huidkleurige panty’s zijn voor Travestieten of vrouwen met spataders’. Need we say more…

#2 Doorschijnende, versleten leggings
Wanneer je legging versleten is en doorschijnt dan had hij al weggegooid moeten zijn. Kijk regelmatig of je legging al aan vervanging toe is. Zo voorkom je een fashionflater.

#3 Witte leggings
Wanneer je een witte legging wilt dragen moet je een superstrak lichaam hebben. Elk putje of oneffenheid is namelijk zichtbaar. Kan het nóg erger? Helaas wel… Combineer dan deze witte legging met een spijkerrokje. Deze combi is zoooooo verleden tijd.

#4 Teveel dierenprints
Een dierenprintje kan heel leuk staan. Hou het wel bescheiden. De enige die vol in panterprint kon lopen was Nel Veerkamp.

#5 Witte sokken in slippers of sandalen
Je loopt er al snel verslonsd bij als je witte sokken in slippers of sandalen draagt. Je bent veiliger met zwarte sokken. Een veel betere optie is geef je nagels een mooie lak en stap daarmee in je slippers of sandalen.

#6 Strakke lage spijkerbroek
Bij een strakke lage spijkerbroek komt je figuur er over het algemeen niet goed uit. Meestal kun je er ook niet normaal in zitten of je onderbroek/string vliegt er uit.

#7 Te jong, te oud gekleed
Fashion heeft in principe niets met leeftijd te maken. Wij vinden dat iedereen met de mode mee moet kunnen doen. Je zou mensen anders van een groot plezier beroven. We zouden daarom ook niet willen zeggen dat je je niet te jong (of te oud) moet kleden. Maar wees je er wel van bewust dat als de tijd vordert ons lichaam verandert. Pas je kleding aan die veranderingen aan! Camoufleer de kleine schoonheidsfoutjes die de jaren met zich brengen.

#8 Zichtbare string
Over het algemeen is het ordinair als je string zichtbaar is. Er is wel een grens van hoe je hem kunt dragen. Op de rode loper van het befaamde Met Gala maakte de trashy trend voor het eerst zijn comeback maakte. Hailey verscheen er in een ellelange roze jurk van Alexander Wang mét daaronder een bijpassende string. Dan draag je het elegant. Zie foto links hieronder. Maar op de foto rechts hieronder zie je hoe het niet moet.

#9 Ongestreken gekreukelde blouse
Je hebt haast en wilt net die ene blouse aantrekken. Je hebt hem gewassen en nog niet gestreken. En je hebt geen tijd meer om te strijken of snel met de kledingstomer de kreukels eruit te halen. Dan is onze tip, trek wat anders aan. Het staat zo onverzorgd als je blouse ongestreken is.

#10 De zonnebank-look
Momenteel zijn de zonnebanken gesloten. En dat is maar goed ook. Er komt bij deze fashionmisser geen kleding kijken. Het gaat hierbij om de gehele look. Te bruine huid met te blond haar.

Lees ook onze laatste twee artikelen Dé fashion facts die jij wilt weten en De leukste warme truien voor warmetruiendag!