De vier kerstoutfits waarbij je de show steelt

Nog maar een paar weken en het is kerst! We mogen dan onze mooiste outfits online via een videocall of fysiek bij een beperkt groepje mensen showen. Dit jaar vieren we kerst anders, maar dat hoeft niet te betekenen dat je niet uit kunt pakken met je outfit. Wat trek jij aan met de kerst? Wij hebben de vier kerstoutfits waarbij je de show steelt voor je op een rijtje gezet.

#1 De glitterjurk
Kerst vraagt om glitter en glamour. Je kunt niet beter uitpakken dan met een heerlijke glitterjurk. Dan weet je zeker dat je met de kerst straalt.

#2 Luxe huispak
Dit jaar is het jaar van de huispak. Lekker comfi thuis. Hoe leuk is het als je dan toch thuis blijft met de kerst om deze dagen te vieren in een glamorous huispak. Lekker chill en toch leuk gestyled.

Luxe huispak kerst

# 3 Little black dress
Je zit altijd goed met een zwart jurkje en zo ook met kerst. Een zwarte jurk staat eigenlijk iedereen en met de juiste accessoires kun je jezelf nog meer laten shinen.

#4 Sjieke blazer
Zelfs je meest basic broek en top worden nog kerstwaardig van een mooie sjieke blazer. Ideaal kledingitem voor de kerst dus. Omdat je een blazer zo makkelijk kunt combineren heb je eerder keuzestress van wat je er wel bij aan trekt dan dat je niet weet wat je er bij aan moet trekken.