De meest bijzondere Nikes

Nikes

Nike lijkt onverslaanbaar. Het merk is voor de zevende keer op rij het ‘meest waardevolle’ modemerk van het jaar. Het merk behaalde deze positie ondanks een waardedaling van 13 procent waardoor het een merkwaarde heeft van 30,4 miljard dollar (25,5 miljard euro). We zetten de meest bijzondere Nikes voor je op een rijtje.

Made by you
De allergaafste Nikes zijn die je zelf creeert. Dat doe je via deze link. Nadat je je eigen creatie hebt gemaakt krijg je ze binnen 3-5 weken binnen.

De Nike ‘Moon Shoe’ uit 1972
Deze schoen is een van de meest bijzondere artikelen uit de lange geschiedenis van Nike. Bill Bowerman heeft deze schoen ontworpen geïnspireerd door het wafelijzer van zijn vrouw, waar hij rubber in deed voor het eerste prototype. Er is slechts 12 paar van gemaakt, en dit is het enige bekende paar dat nog niet gedragen is. De duurste sneakers ooit kosten $437.500.

Nike Adapt LE 01 
Deze Nike heeft een vetersysteem dat zich elektronisch aanpast aan de vorm van je voet. Hoe gaaf is dat! En je laadt ze op door ze op de speciale mat te zetten. Check ze hier.

Sexy Nikes
Je hebt de leukste Nikes met hakken. Super sporty en sexy! Je koopt ze hier. Kijk wel uit want je wordt hier ontzettend hebberig van!

Nike met hak

Lees ook onze laatste twee artikelen 5 Tips voor stralende ogen en De 5 online fashionshops die je moét kennen