De kledingitems die niet in je kledingkast mogen ontbreken

Kledingkast

Er zijn een aantal basic outfits die absoluut niet in je kledingkast mogen ontbreken. Het maakt niet uit hoe je er uit ziet of welke vorm je lichaam heeft. Elke vrouw moet deze kledingitems in haar kledingkast hebben.

Little black dress
Je kan niet zonder een little black dress. Afhankelijk van hoe je hem combineert maak je jouw look sjieker of hou je jouw look neutraler. Ga je bijvoorbeeld voor een combinatie met een sjiek sieraad, dan wordt je look ook gelijk een stuk sjieker. En ga je voor een paar gympen eronder dan wordt je look een stuk nonchalanter.

Goede jeans
Het hebben van een goede jeans is goud waard! Een jeans moet wel echt bij je passen. Neem dan ook de tijd om het model te zoeken dat het beste bij je figuur past. Je kunt een goede jeans eigenlijk met bijna alles combineren. Denk aan een trui, een blouse (met een spencer), een T-shirt (met een blazer en noem maar op.

Basic T-shirts
Met een grijs, zwart of wit basic T-shirt kun je de leukste outfits creëren. Denk bijvoorbeeld aan een wit T-shirt in een rok met een nette blazer erover of ga voor een nette jeans met een grijs T-shirt. Deze basic T-shirts kun je eigenlijk niet zonder in je kledingkast.

Warme trui
Altijd fijn om een comfi warme trui in je kledingkast te hebben. Heerlijk voor een koude winterdag en ook nog eens super fashionable.

Lekker vest
Je kan in Nederland eigenlijk niet zonder een vest. Het weer is hier zo wisselvallig dat het prettig is om een vest aan te hebben. Deze kun je altijd weer uit doen mocht het te warm worden.

Basic schoenen
Met basic schoenen bedoelen we een schoen die eigenlijk overal bij past. Meestal kom je dan uit op een zwart enkellaarsje. Deze schoen kun je voor elke gelegenheid dragen en past zowel onder jeans als een nette rok of jurk. Ook dit item mag niet ontbreken in je kledingkast.

Enkellaars

Witte blouse
Een witte blouse komt altijd van pas. Je ziet er direct gekleed uit en je kan hem bijvoorbeeld combineren met een nette rok voor een zakelijke afspraak. Of met een chille jeans voor een casual look.