Dé 5 fashion trends van 2021 die je niet wilt missen!

fashion trends 2021

Afgelopen jaar was niet echt een topjaar voor de fashion. Door al dat binnen zitten waren onze outfits toch wat easy. Gelukkig hebben we een nieuw jaar met nieuwe fashion trends. En we kunnen weer helemaal losgaan! Deze 5 fashion trends van 2021 wil je zeker niet missen!

#Fashion trend 1 Wijde jeans
De skinny jeans was niet weg te denken uit je kledingkast. Dit jaar is de wijde jeans helemaal de trend. Lekker comfi voor het (nog steeds zoveel mogelijk) thuiswerken. Het comfy item verscheen op de catwalks van onder meer Victoria Beckham en Chloé waar al snel duidelijk wordt dat je deze jeansvarianten nooit meer wil uittrekken.

Shop bijvoorbeeld deze wijde jeans van G-star

#Fashion trend 2 Zichtbare bh
Een bh hoeft tegenwoordig niet meer verstopt onder je kleding. Je hebt tegenwoordig hele mooie en trendy bh’s die je mag showen. Dit jaar worden bh’s een zichtbaar onderdeel van je gehele look. En je kunt hele leuke zichtbare bh’s shoppen!

Shop bijvoorbeeld de aansluitende mini-jurk met uitsnijding en bh-detail in champagnekleur genaamd Missguided van Asos of de geplooide bh van Mango

#Fashion trend 3 Relax pakken
Dit jaar is het jaar van de relaxte pakken. Een sjieke look en daarnaast lekker comfi! Ideaal om je heerlijk relaxed te voelen in je outfit en er tegelijkertijd gekleed uit te zien.

Shop bijvoorbeeld dit relaxte pak bij Mango

fashion trends 2021

#Fashion trend 4 Felroze
Lekker shinen in je felroze outfit. We houden van deze fashion trend! Wij worden spontaan gelukkig bij het zien van deze kleur en zullen hem dit jaar volop dragen!

Shop bijvoorbeeld deze felroze rok van Na-kd of je gaat voor felroze relax pak van ASOS

#Fashion trend 5 Transparante kleding
De transparante fashion trend vinden wij wel een sexy trend. Deze doorschijnende kleding maakt je look spannend en ook classic.

Shop bijvoorbeeld deze doorschijnende blouse van Loavies of deze jurk met doorschijnende elementen van Bonprix

Bekijk ook onze tips voor je winter outfit