De 5 online fashionshops die je moét kennen

de leukste webshops

In een wereld waar we momenteel voornamelijk online shoppen wil je wel de leukste online fashionshops kennen. De grote merken zijn wel bekend, maar deze pareltjes wil je zeker kennen. We helpen je een handje met de 5 online fashionshop die je moét kennen.

#1 My Jewellery
Ooit begonnen als een hobby en nu uitgegroeid tot een van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. Sinds 2011 staat het blij maken van vrouwen met de meest trendy & kwalitatief goede sieraden en kleding centraal.

#2 Loavies
Deze online fashionshop heeft niet alleen een mkooie collectie kleding maar trekt ook zeker je aandacht door haar lay-out. Enige nadeel is dat hun kleding tot maat L gaat.

#3 Sweet Jewellery
Wat begon als Willemijn met de start van zelfgemaakte sieraden ontpopte zich in een webshop met een unieke collectie. Sweet Jewellery is een fashionwebshop met een snel wisselende collectie (3 wekelijks) die voor veel dames heel veel shopplezier geeft.

Online Shoppen

#4 Getdrezzed
De winkels van Boy Olijnyk & vader André weten dames wekelijks te verrassen met een nieuwe collectie uit modestad Parijs. Anno 2019 werd de vraag naar online bestellen steeds groter en werd de webshop in het leven geroepen, waardoor klanten uit heel Nederland 24/7 bij Getdrezzed kunnen shoppen vanuit de luie stoel.

#5 Lavilou
Van een winkel in Moergestel ging ze naar een online webshop door de coronamaatregelen. En wat heeft Milou leuke kledingitems die we anders nooit hadden ontdekt!

Online shoppen

Lees ook onze laatste twee artikelen: JOSH V viert haar tienjarig bestaan met tiendaags festijn en limited edition collectie en Vrijdag 19 maart lanceert Miljuschka Witzenhausen haar nieuwe zomercollectie bij Wehkamp