De 5 fashion facts die elke fashionista zou moeten weten

De 5 fashion facts die elke fashionista zou moeten weten

Om elke keer de juiste look te creëren zijn er een aantal fashion facts die jij als fashionista zou moeten weten. Lees snel de 5 belangrijkste fashion facts!

#1 Weet welke kleur bij je past
Met de juiste kleur straal je in je outfit. Dan moet je natuurlijk wel weten welke kleuren je goed staan. Lees daarom ook ons artikel ‘Shine in de kleuren die bij je passen’. Onthou ook dat er niet meer dan drie kleuren tegelijk in je outfit passen! En onthou dat je voor één opvallende kleur in je outfit kiest. Zo houd je jou outfit stylish en wordt je outfit niet aangezien voor een carnaval look.

De 5 fashion facts die elke fashionista zou moeten weten

#2 Ken je figuur
Ben je die zandloper, appel of peer? Het maakt niet uit welk figuur je hebt. Laat je figuur stralen met de juiste kleding. Ben je bijvoorbeeld vrij lang? Draag dan bijvoorbeeld je broek en schoenen in dezelfde kleur. Ben je wat kleiner? Kies dan voor hakken en bijvoorbeeld ook voor verticale strepen. Beide laten je langer lijken.

De 5 fashion facts die elke fashionista zou moeten weten

#3 Finish je outfit met de juiste accessoires
Bij elke look horen accessoires. Denk aan sieraden die je outfit nog meer laten shinen. Vergeet ook niet de details als een matchende nagellak of denk aan een pet of hoed en tas om je outfit compleet te maken.

Met deze stylishe hoed van Zalando maak je je look compleet!

#4 Koop de juiste lingerie
Draag je witte kleding? Kies dan voor huidkleurige lingerie. Heb je geen huidkleurig lingerie? En heb je een lichte huidskleur? Draag dan licht grijze of zacht roze tinten lingerie. Heb je geen huidkleurig lingerie? En heb je een donkerdere huidskleur? Draag dan bijvoorbeeld rode lingerie onder witte kleding. En zorg er voor dat je lingerie niet te strak of te los zit. Met de juiste lingerie fit ziet je outfit er mooier uit! En dan voel je je ook een stuk zelfverzekerder!

#5 Heb de juiste basiskleding in je kast hangen
Weet welke basiskleding iedere fashionista in haar kledingkast zou moeten hebben. Twijfel je of ben je benieuwd waar wij niet zonder kunnen? Lees dan ook ons artikel ‘De kledingitems die niet in je kast mogen ontbreken’.

kledingkast