5 Tips voor stralende ogen

Mooie ogen

Met je ogen kijk je niet alleen, het is vaak het eerste waarnaar anderen kijken. Wij delen 5 tips voor stralende ogen.

 1. Grotere ogen
  Je ogen lijken optisch groter wanneer je een witte of huiskleurige oogpotlood gebruikt op de onderste waterlijn. Zet vervolgens op je onderste wimperrand een bruin oogpotlood in plaats van zwart. Dit geeft een zachtere en natuurlijke uitstraling.
 2. Klontjes in je mascara
  Heb je last van klontjes in je mascara? doe dan eerst een laag vaseline op je wimpers. Zo blijven de klontjes op afstand en je wimpers verzorgd.
 3. Frisse blik
  Vooor een instant frisse blik breng je een lichte tint oogschaduw aan op de binnenste ooghoek. Hierdoor gaan je ogen meteen stralen.
 4. Kleurlenzen
  Maak je look compleet met een setje kleurlenzen. Kies de kleur die bij jou en je outfit past en straal! Je koopte ze bijvoorbeeld bij Etos of Hema.
 5. Wimperextensions
  Heb je zelf niet zulke lange wimpers of even geen zin om mascara op je wimpers te zetten? Ga dan voor wimperextensions. Of wil je ze maar voor een dag? Ga dan voor plakwimpers.
Mooie ogen

Lees ook onze laatste twee artikelen De 5 online fashionshops die je moét kennen en JOSH V viert haar tienjarig bestaan met tiendaags festijn en limited edition collectie