4 Tips om verzorgd de herfst in te gaan

Komende week komt de herfst er aan en daaropvolgend start 21 december de winter. Bereid je lichaam hierop voor. Lees snel de vier tips van Pure & Fashion!

#Tip 1: Hydrateer je huid

Was je in de zomer nog druk in de weer met zonnebrand. Nu mag de bodylotion niet ontbreken bij je verzorgingsroutine. Smeer één tot twee keer per dag je huid helemaal in met een lekkere bodylotion.

#Tip 2: Verzorg je haar

Ook je haar kan na de zomer wel een boost gebruiken. De zon, de zee, de airco en het chloorwater hebben je haar flink droog gemaakt. Gebruik een voedend haarmasker om je haar weer een boost te geven. Ook een ideaal moment om even tot rust te komen!

# Tip 3: Vergeet je nagels niet

Laat je nagels weer stralen. Verzorg je nagels en vergeet je nagelriemen niet met een olie in te smeren om velletjes te voorkomen. En kies een mooie nagellak. Lees de nagellaktrends van 2020.

# Tip 4: Verzorg je innerlijk

Eet gezond en afwisselend. Als de ‘R’ in de maand zit, betekent dat voor veel mensen ook om extra vitaminen te gaan slikken. Zo lang je gezond en afwisselend eet, krijg je voldoende vitamines binnen. Twijfel je of je een tekort hebt check het dan bij de huisarts.