10 Dingen die niet in je tas mogen ontbreken

Je tas is een verzamelplek voor belangrijke spullen. Nu zijn er een paar items die sowieso niet in je tas mogen ontbreken. De 10 dingen die volgens Pure & Fashion niet in je tas mogen ontbreken.

Op nummer 1 een mondkapje

Tegenwoordig mag een mondkapje niet ontbreken in je tas. Vanaf 30 september is het dringend advies tot het dragen van mondkapjes. Op sommige plekken, zoals het OV, was het al verplicht. Dus momenteel hebben we het mondkapje op één gezet. Daarbij is een (mini) handgel ook fijn om bij je te hebben om even je handen te kunnen schonen.

Op nummer 2 je mobiel

Tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder je mobiel. Voor (sociale) contacten, een post op social media, het opnemen van een vlog, het schrijven van een blog, het maken van een selfie en een betaling met je bankpas via je mobiel. Deze mag als fashionblogger, vlogger of fashionista ook niet ontbreken in je tas. En vergeet dan ook niet je laser en/of powerbank mee te nemen anders heb je niks aan je mobiel als de batterij leeg is.

Op nummer 3 pasjeshouder

Ondanks dat je tegenwoordig veel pasjes via je mobiel kunt laten scannen is het toch handig om een pasjeshouder bij je te hebben. Het zal je maar net gebeuren dat de batterij van je mobiel leeg is. Sta je net bij de kassa en kun je niet pinnen of kun je je kortingskaart niet scannen. Heel vervelend! Je hebt in deze tijd eigenlijk (bijna) geen briefgeld of muntgeld meer nodig. Je kan bijna overal met je pinpas betalen. Toch zijn er plekken waar het je alleen met brief of muntgeld kunt betalen. Denk bijvoorbeeld bij de toiletjuffrouw van de Hema. Dus naast een pasjeshouder is een klein portemonneetje ook fijn om in je tas te hebben.

Op nummer 4 make-up

Zo fijn als je de belangrijkste make-up items in je tas hebt. Even snel je make-up bijwerken en je loopt er weer representatief bij! Doe dan ook een spiegeltje in je tas, anders moet je weer zoeken naar een plek waar je je make-up kan bijwerken.

Op nummer 5 deodorant

Je bent al even onderweg en door alle inspanning heb je toch een onfris gevoel gekregen. Ideaal moment om even een deoroller of deospuit te gebruiken. Het kan ook erg fijn zijn om je geurtje of een reisversie van je geurtje bij je te hebben. Dat heeft net even wat meer effect dan deodorant.

Op nummer 6 kauwgom

Naast een frisse geur onder je oksels is ook fijn om een frisse mond te hebben. Daarom is het ook altijd handig om een pakje kauwgom of een rol pepermunt in je tas te hebben. En wil je het helemaal goed doen dan mag een pakje tandenstokers eigenlijk ook niet in je tas ontbreken. Je zal maar net die leuke date hebben en dan zit er stuk sla tussen je tanden van die overheerlijke lunch die je net hebt gegeten.

Op nummer 7 een ehbotasje

In de winkel heb je van die grote ehbotassen. Voor je eigen tas is het handig om er een samen te stellen. Ideaal om er in te hebben is een (blaren)pleister, paracetamol, tampons en eventuele andere medicatie waar je gebruik van maakt.

Op nummer 8 (zonne)bril

Draag je lenzen dan kan een bril of een extra setje lenzen niet ontbreken in je tas. Naast je bril of lenzen op sterkte is een zonnebril ook goed om bij je te hebben. Met een goede (zonne)bril stijl je je outfit helemaal af.

Op nummer 9 pen en papier

Het klinkt wat ouderwets. Tegenwoordig heb je bijna altijd wel een mobiel bij je waarin je notities kunt maken. Maar met pen en papier kun je net even wat makkelijker snel uittekenen. Of zul je net zien dat wanneer je wat wilt noteren je mobiel leeg is. Dus ook pen en papier kunnen niet ontbreken in je tas.

And last but not least op nummer 10 een (mini) paraplu

Je loopt over straat. Vanmorgen heb je je haren uitgebreid gestyled. En dan…. drup… drup…drup. Het start met regenen. Thank god je hebt een paraplu in je tas! Super onmisbaar!