Pure Karin

Hallo!

Ik ben Karin Dijkhof, oprichtster en eigenaresse van Pure & Fashion.

Ik ben mijn online platform voor fashionlovers, fashionbloggers en fashionvloggers gestart puur omdat ik van fashion hou. Mijn liefde voor fashion begon al vroeg. Ik vond het heerlijk om in de kledingkast van mijn moeder te snuffelen of mensen te helpen met het uitzoeken van hun outfit. Inmiddels heb ik zelf een goedgevulde kledingkast waar ik mijn leukste outfits in kan vinden. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en ben in 2020 gestart met het online platform voor fashionista’s, fashionbloggers en fashionvloggers.

Naast mijn passie voor fashion vind ik het leuk om te schilderen. Heerlijk om met de kwast over het canvas te gaan met goede muziek op de achtergrond. Uiteraard met onder mijn verfschort een nice outfit waar ik blij van wordt.

Over www.pureandfashion.com

Mijn naam betekent puur en ik hou van fashion. Ook hou ik van de puurheid van de mens. Vandaar dat ik voor mijn website heb gekozen voor de naam Pure & Fashion.

Mijn website is bestemd voor fashionista’s, fashionbloggers en fashionvloggers. Je vindt hier eigenlijk alles over fashion, fashionblogs en fashionvlogs. Ben je fashionista, hou je van fashion, heb je een fashionblog en of een fashionvlog dan zit je hier goed!

Elke maand kun je een filmpje Pure Streetwear bekijken. Hier zie je de fashion van de straat. Ik film het outfit van iemand die ik op straat tegen kom. Elke keer op een andere plek en met een ander persoon. En dan vraag ik wat we ons allemaal afvragen… Waar heb je dat gekocht en hoe duur was het?! Doe inspiratie op en bekijk hier de filmpjes van Pure Streetwear. Wil je automatisch de Pure Streetwear filmpjes blijven volgen? Abonneer je dan gratis op het YouTubekanaal van Pure & Fashion.

Hou ook de winacties in de gaten! Je vindt ze op de website, via Facebook en via Instagram. Alleen als je meedoet maak je kans!

Blijf op de hoogte via Pure Newsflash . Je ontvangt dan elke maand een e-mail met daarin de nieuwste winacties, het laatste fashion nieuws en alles voor je fashionblog en je fashionvlog. Klik hier dan kom je op de homepage. Aan de rechterzijkant zie je verschillende opties. Scroll iets naar beneden dan zie je de kop ‘Pure Newsflash’. Daar kun je je e-mailadres registreren.

Pure & Fashion werkt hard aan haar webshop genaamd Pure shopping. Een verzamelplek waar je straks de leukste items kunt shoppen van (een deel van) mijn favoriete online webshops. En dé plek waar je merchandise van Pure & Fashion kunt kopen. Bekijk de webshop!

Ik wens je veel plezier op mijn website. Heb je een vraag, een tip, een opmerking of wil je kijken naar een mogelijke samenwerking neem dan contact met mij op via mijn contactformulier.